15 september 2020: Webinar Van toetsen in de zaal naar toetsen online op afstand

15 september 2020: Webinar Van toetsen in de zaal naar toetsen online op afstand

Het overkoepelende vo-ho netwerk Onderwijspartners Regio Amsterdam e.o. (OPeRA) organiseert op 1 september en 15 september 2020 van 16:00-17:00 uur twee webinars met als gastsprekers Jasper Dukers (Vakdidacticus UvA), Ivo van der Werk (Digital Transformation Officer HvA) en Nils Siemens (Informatiemanager Onderwijs HvA).
Wij nodigen u van harte uit voor deze online kennisdelingsbijeenkomsten over afstandsonderwijs en afstandstoetsing!

Webinar op dinsdag 15 september 2020 16:00-17:00
Gastsprekers: Ivo van der Werk en Nils Siemens
Ivo van der Werk is Digital Transformation Officer bij de Hogeschool van Amsterdam. Hij leidt daar de staf-afdeling Digitale Strategie en Informatiebeleid DSI). De Hogeschool van Amsterdam heeft grote ambities om de mogelijkheden van digitale middelen in het onderwijs, onderzoek en ondersteunende processen voluit in te zetten. De Digital Transformation Officer geeft vorm aan deze ambitie, samen met faculteiten en andere afdelingen in de Hogeschool. Ivo heeft een achtergrond als Opleidingsmanager en docent bij de opleiding HRM.

Nils Siemens is centraal informatiemanager Onderwijs aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft een onderwijskunde- en trainers-achtergrond. Hij heeft projecten rondom online vid eo, toetsen en onderwijsdata in zijn portefeuille. In de Corona-crisis heeft hij veel bemoeienis gehad met de organisatorische en onderwijs-vraagstukken rondom Online Proctoring en online toetsen.

Thema: Van toetsen in de zaal naar toetsen online op afstand.
Door Corona moesten we snel en veilig omschakelen naar afstandstoetsen. In dit webinar laten Ivo van der Werk en Nils Siemens zien wat daar allemaal bij komt kijken. Zowel op inhoudelijke-didactische keuzes (andere toetsvormen kiezen) als het mogelijk maken van online toetsen met of zonder online proctoring. In deze webinar laten we zien hoe online toetsen op afstand eruit ziet en gaan de deelnemers zelf aan de slag met online toetsen en proctoring.

U kunt zich hier aanmelden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief