Roelof Eleveld nieuwe voorzitter OPeRA

Roelof Eleveld nieuwe voorzitter OPeRA

Graag stel ik me voor als de nieuwe voorzitter van de regiegroep OPeRA. Het verbinden en doen samenwerken van organisaties om gestelde doelen verder te brengen is mij op het lijf geschreven. Ik werk nu meer dan veertig jaar in het onderwijs en heb zowel ervaring opgedaan in een bestuur van het basisonderwijs en speciaal onderwijs, als docent in het voortgezet onderwijs en als directeur en secretaris CvB in het mbo en het hbo. Ik werk ongeveer 40 jaar in het onderwijs en nu 15 jaar bij de Hogeschool Inholland. Ik houd me nu bezig met externe betrekkingen en public affairs. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Toezicht van de CED-groep, een onderwijs ondersteuningsorganisatie voor het po, vo en mbo. Ook ben ik landelijk voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden.

Kwalitatief goed onderwijs is een van de belangrijke pijlers van onze samenleving. Toen ikzelf docent economie in het voortgezet onderwijs was, verbaasde ik me erover dat er toentertijd nauwelijks tot geen contact was met het mbo en hbo en ik had dus geen idee of de eindtermen van de mavo, havo en vwo goed aansloten op het vervolgonderwijs. Binnen OPeRA wordt hard gewerkt om die aansluiting zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren, door goed te luisteren naar de deelnemende scholen en hun behoeftes. Mijn kracht ligt in het omzetten van wensen en ideeën naar concrete projecten met concrete resultaten. Ook zal ik zijdelings de ontwikkelingen in het mbo blijven volgen om daar zo goed mogelijk op te kunnen afstemmen. Ik kom graag in contact met eenieder die betrokken is of betrokken wil worden bij OPeRA. Ik ga het gesprek graag aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief