Co-Teach Informatica: Informatica aanbieden zonder vakdocent

Co-Teach Informatica: Informatica aanbieden zonder vakdocent

Co-Teach informatica biedt VO-scholen de mogelijkheid het vak informatica aan te bieden, zonder vakdocent. Het lerarentekort in dit vakgebied is groot, maar de waarde van het vak is cruciaal in onze digitale wereld. Het Co-Teach Informatica programma zet naast een online leerlijn, IT-experts in als gastdocent, om zo informatica op school mogelijk te maken.

Lees hier meer over het Co-Teach Informatica programma.

Nu de wereld steeds verder digitaliseert, zijn de kennis en vaardigheden die met informatica worden opgedaan van onschatbare waarde. Met Co-Teach Informatica kunnen vo-leerlingen de wereld van de informatica op een innovatieve manier ervaren, digitale kennis en vaardigheden opdoen die voor iedereen belangrijk zijn, ongeacht vervolg studiekeuze. Co-Teach Informatica is een breed gedragen initiatief, van o.a. de VO-raad, universiteiten en het bedrijfsleven.

Het Co-Teach programma bestaat uit een online leerlijn en projectonderwijs; gastlessen verzorgd door IT-experts. De praktijkervaring, inspiratie en actuele voorbeelden die gastdocenten kunnen bieden, zijn van ongekende waarde.

Wil je meer weten over Co-Teach Informatica? Bezoek de website of neem contact op via e-mail.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief