Aan de slag voor de klas Interfacultaire Lerarenopleidingen

Aan de slag voor de klas Interfacultaire Lerarenopleidingen

Het lerarentekort in het voorgezet onderwijs groeit, en is onder andere voor een aantal bètavakken zeer urgent. Daarom biedt de UvA nu een opleiding aan voor bètaprofessionals met meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven of de publieke sector, die (gedeeltelijk) als docent willen werken, die naast een bestaande baan gevolgd kan worden.

Veel mensen die nu buiten het onderwijs actief zijn, willen graag (gedeeltelijk) voor de klas om vanuit hun ervaring leerlingen te inspireren. Daarom biedt de UvA nu deze opleiding voor bètaprofessionals met een passie voor onderwijs, die naast een bestaande baan gevolgd kan worden, aan. Het is een mid-career opleiding tot eerstegraads leraar in een van de bèta-tekortvakken: Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde of Informatica.

Klik hier als je meer wil lezen (over de voorwaarden om de opleiding te doen, wat er van deelnemers verwacht wordt, data van informatiebijeenkomsten en de aanmeldprocedure, de eventuele mogelijkheden om voor speciale subsidie of een beurs in aanmerking te komen en de contactgegevens)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief