4 april 2024 Themabijeenkomst vo-mbo-ho: ‘De kracht van oud-leerlingen en netwerken’

4 april 2024 Themabijeenkomst vo-mbo-ho: ‘De kracht van oud-leerlingen en netwerken’

Wat kunnen oud-leerlingen op hun oude school betekenen voor het inspireren, motiveren en informeren van leerlingen? Wat kan de school leren van hun (LOB)-ervaringen? Op welke manier kunnen scholen contact houden met oud-leerlingen en studenten?

Doelstelling: van en met elkaar leren hoe we leerlingen uit Amsterdam, Noord-Holland en Flevoland zoveel mogelijk kunnen ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling. Op de school én bij de overgang van het ene naar het andere schooltype, waarbij de kennis en ervaring van oud-leerlingen optimaal wordt benut. We delen goede voorbeelden en zorgen voor een inhoudelijk interessant programma.

Doelgroep: decanen, mentoren en iedereen die zich op school betrokken voelt bij LOB.
Datum & tijd: donderdag 4 april 2024 van 13.00-16.00 uur (13.00-13.30 uur inloop met broodjes en borrel vanaf 16.00 uur)
Locatie: MBO College Zuid, Europaboulevard 13, 1079 PC Amsterdam (tegenover de RAI, de locatie is makkelijk bereikbaar met het ov)

Programma en aanmelden
Meer informatie over het programma en aanmelden (deelname is kosteloos) vindt u op de website van het Expertisepunt LOB).

De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit een samenwerking tussen de Amsterdamse Kring van Schooldecanen (AKS), Expertisepunt LOB, Hogeschool Inholland, Hogeschool van Amsterdam, OPeRA, ROC van Amsterdam, ROC TOP, Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen, Universiteit van Amsterdam, en Vrije Universiteit Amsterdam. Een echte co-creatie dus!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief