28 november 2024: ECIO-congres De Staat van Inclusief Onderwijs 2024

28 november 2024: ECIO-congres De Staat van Inclusief Onderwijs 2024

ECIO nodigt je van harte uit voor het congres ‘De Staat van Inclusief Onderwijs 2024’. Een dag waarop we ons buigen over de cruciale vraag: hoe creëren we een onderwijsomgeving waar elke student met een ondersteuningsvraag kan studeren zonder belemmering?

Krachtenbundeling, blijven leren en het uitbreiden en opschalen van initiatieven zijn nodig. Samen met inspirerende sprekers en onderwijsvernieuwers gaan we de diepte in over de huidige stand van zaken en de toekomst van inclusief onderwijs in lijn met het VN-verdrag Handicap. Jouw inzichten en ervaringen zijn daarbij van onschatbare waarde.

Voor wie?
Het congres is voor bestuurders, studentendecanen, studieadviseurs, studieloopbaanbegeleiders, docenten, beleidsmedewerkers en studenten met een ondersteuningsbehoefte én organisaties die zich inzetten voor studerende mantelzorgers of werk willen maken van een inclusieve arbeidsmarkt. Het congres is gericht op het hbo en wo, maar geïnteresseerden vanuit het mbo of toeleidend onderwijs zijn ook van harte welkom.

Wat kun je verwachten?
Dit congres is de perfecte gelegenheid om je ervaringen te delen en van anderen te leren. Tijdens het congres focussen we op:

  • Inclusie-impulsen | Bewustwording en doorpakken op de 8 fundamentele inclusiethema’s.
  • Brug-dialogen | Gesprekken en bruggen bouwen tussen (onderwijs)sectoren.
  • Synergie-sessies | De kracht van samenwerking bij aanpak van knelpunten en benutting van kansen.

Investering
De investering is €245,- per inschrijving. Je ontvangt 10% vroegboekkorting bij aanmelding voor 1 juli a.s. Studenten kunnen zich gratis inschrijven.

Save the date!
Reserveer 28 november a.s. alvast in je agenda. Ondertussen werken wij verder aan een inspirerend programma. Het congres biedt niet alleen boeiende inhoud, maar ook uitgebreide mogelijkheden om te netwerken, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen in een ontspannen sfeer met hapjes en drankjes. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze website, nieuwsbrief en sociale media. Mis het niet!

Meer informatie en aanmelden

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief