26 september 2024: Train de trainer – LOB in jouw school

26 september 2024: Train de trainer – LOB in jouw school

Heb je er weleens aan gedacht om zelf LOB-gesprekstraining te geven aan jouw collega’s? Vanuit de landelijke politiek is de ambitie uitgesproken om LOB een structureel onderdeel van het onderwijs te laten zijn. Daarom organiseert BIOND deze train-de-trainer trainingen aan voor decanen en studie­loopbaan­begeleiders. Want als het gaat om LOB in jouw school: spreken jij én je collega’s dan dezelfde taal?

Voor wie?
Deze training is voor decanen en andere LOB-professionals die de rol van interne trainer willen pakken in hun eigen organisatie.

Programma
Tijdens deze trainingsdag duik je samen met BiOND-trainer Martine Buijsen in de wereld van LOB èn in de wereld van het geven van een LOB-training aan je eigen collega’s. Je leert gezamenlijk dezelfde taal te spreken. Je wordt stap voor stap voorbereid op het gaan professionaliseren van je eigen collega’s met betrekking tot LOB en LOB-gespreksvoering.

Na deze dag ga je naar huis met kant & klaar trainingsmateriaal inclusief een werkboekje en een PowerPointpresentatie om zelf in ieder geval twee dagdelen training te kunnen geven binnen je school.​​​

Lees hier meer over deze training.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief