17 april 2024: Congres De Staat van het Onderwijs 2024

17 april 2024: Congres De Staat van het Onderwijs 2024

Jaarlijks brengt de Inspectie van het Onderwijs de Staat van het Onderwijs uit. Ze brengen dan feiten en cijfers bijeen, tonen meerjarige ontwikkelingen en resultaten en signaleren verbanden en oorzaken.

De Staat van het Onderwijs 2024
Op woensdag 17 april wordt De Staat van het Onderwijs 2024 gepresenteeerd tijdens het gelijknamige congres in DeFabrique te Utrecht. Op deze dag wrodt stilgestaan bij de inhoud van het rapport. In verdiepende sessies wordt ingegaan op verschillende thema’s, die zowel vanuit de wetenschap als uit de praktijk worden belicht. Thema’s die onder andere aan de orde komen zijn kansengelijkheid, basisvaardigheden, passend onderwijs en welbevinden.

Fysiek of online deelnemen
Het congres vindt plaats in DeFabrique in Utrecht. Het is mogelijk om het congres de gehele dag of een deel van de dag fysiek bij te wonen. Ook kunt u ervoor kiezen om online deel te nemen aan het plenaire ochtenddeel van het programma. U ontvangt dan een link naar de livestream.
Schrijf u nu in!

De inschrijving voor het congres De Staat van het onderwijs is geopend. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Meer informatie

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief