16 maart 2023: Bètapartnersconferentie 2023

16 maart 2023: Bètapartnersconferentie 2023

Kom opladen tijdens de de Bètapartnersconferentie 2023. Als centraal thema hebben we gekozen voor het zeer actuele onderwerp “Energie”, de rode draad door al onze vakken, vanaf het kleinste tot het grootste, van diepe wetenschap tot praktische toepassing, van ATP tot zonnecel! Neem deel aan interessante lezingen en workshops voor docenten, TOA’s, teamleiders én schoolleiders. Niet alleen voor de bètavakken, maar ook dit jaar weer voor economie!

Bij de keynote duiken we in de energietransitie, met een verdieping naar wat de Nederlandse bodem te bieden heeft. Deze lezing wordt afgerond met een blik op de relevante banen van de toekomst als context voor gesprekken met leerlingen over keuzes in studies en beroepen.

In de parallelsessies wordt ingegaan op onderwerpen als welvaart binnen de grenzen van de aarde, wiskundige denkactiviteiten, vaardig omgaan met the Internet of Things, waterstof uit de woestijn, fermentatie en het effect van social media op voedingspatronen. Voor de TOA’s is er een sessie over de resultaten van het Toa Ontwikkel Team.

De schoolleiders treffen elkaar in een sessie over goed bètaonderwijs, verdieping voor leerlingen en professionalisering in relatie met het lerarentekort. Wat kan het Bètapartners netwerk daarin betekenen?

De conferentie is weer fysiek, we zijn welkom op het Vechtstede College in Weesp, goed bereikbaar per trein. Alle informatie staat op de website en daar kun je je ook inschrijven. De sluitingsdatum is donderdag 9 maart.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief