13 juni 2024: Webinar Leermiddelenmarkt in transitie

13 juni 2024: Webinar Leermiddelenmarkt in transitie

Het veranderende leermiddelenlandschap brengt voortdurend nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe kan je je als onderwijsprofessional positioneren ten opzichte van uitgeverijen en distributeurs? En welke informatie heb je daarvoor nodig?

Het Netwerk Leermiddelen nodigt je van harte uit om deel te nemen aan het webinar ‘Leermiddelenmarkt in transitie: positionering van scholen in een veranderend leermiddelenlandschap’ op 13 juni om 13.00 uur. In dit webinar gaat spreker Willem-Jan van Elk in op de dynamische en veranderende relatie tussen scholen, uitgevers en distributeurs.

Programma
Tijdens het webinar worden ervaringen, kennis en best practices gedeeld. Binnenkort wordt het volledige programma bekendgemaakt, met sessies speciaal voor het voortgezet onderwijs. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die werkzaam is op een school of in een schoolbestuur in het voortgezet onderwijs: leraren, ict-coördinatoren, stafmedewerkers met een leermiddelentaak, schoolleiders, bestuurders. Deelname verloopt via het platform onderwijsnetwerken.nl.

Meer informatie is te vinden op de website van Kennisnet.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief