Afgelast – 12 maart 2020: Bètapartnersconferentie Bèta Breed Betrokken

Afgelast – 12 maart 2020: Bètapartnersconferentie Bèta Breed Betrokken

UPDATE 12-03-2020

HELAAS HEBBEN WE BESLOTEN DE BÈTAPARTNERSCONFERENTIE AF TE GELASTEN. WIJ VINDEN HET HEEL JAMMER OM DE VELE ENTHOUSIASTE DEELNEMERS EN WERKGROEPLEIDERS TELEUR TE MOETEN STELLEN. HET IS ECHTER NIET VERANTWOORD OM DEZE GROEP DEELNEMERS OP DIT MOMENT BIJ ELKAAR TE BRENGEN. DEELNEMERS, WERKGROEPLEIDERS EN STANDHOUDERS WORDEN VIA MAIL OP DE HOOGTE GESTELD. WE BERADEN ONS OP DIT MOMENT OVER HET VERZETTEN VAN DE CONFERENTIE NAAR EEN LATERE DATUM.

Bèta Breed Betrokken
Met beide benen in de maatschappij

De bètavakken staan steeds meer in de belangstelling en er is toenemende interesse bij leerlingen. Grote actuele brede thema’s als duurzaamheid, de opkomst van steeds meer technologie vragen om onderbouwde discussies in de klas en met alfa en gamma wordt gezocht naar balans in de aanpak. Leerlingen vragen op welke manier zij zelf betrokken kunnen zijn en invloed kunnen hebben. In de conferentie gaan we met docenten, TOA’s en schoolleiders breed in op actueel onderzoek, leggen de relatie tussen de schoolse kennis en ontwikkelingen in de maatschappij, duiken in de wereld van techniek en bespreken met elkaar hoe we actueel onderwijs vorm kunnen geven in tijden van lerarentekorten.

Deelname is gratis voor leden van Bètapartners. Voor andere instellingen zijn de kosten per persoon 100 euro. Dit is inclusief drankjes en versnaperingen tussendoor en afsluitende avondmaaltijd.

De Bètapartnersconferentie 2020 vindt plaats op donderdag 12 maart 2020 op de Universiteit van Amsterdam, locatie Science Park (adres: Science Park 904 te Amsterdam).

Het programma, keynote en de workshops zijn hier te vinden. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de conferentie. 

12 maart 2020 | 15:00-20:00

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief